Nieuws

Stichting Fakkelestafette Weert e.o. en stichting Muziekshow Weert staken activiteiten

Stichting Fakkelestafette Weert e.o. en stichting Muziekshow Weert staken activiteiten In september 2017 heeft de Stichting Fakkelestafette Weert e.o. voor de 65e keer .....

Uitslag Samen Sterker

Campagne “Rabobank Samen Sterker”: stemmers bedankt!! Goed nieuws voor Fakkelestafette Weert en omstreken!Van 3 tot en met 17 oktober vond de stemperiode plaats van de .....

Werkstukken scholenproject 2017

De Weerter basisschoolleerlingen hebben in groep 7 (schooljaar 2016-2017) een werkstuk mogen maken rondom het thema 'vrede en vrijheid'. Een .....

Samen Sterker


Rabobank Samen Sterker 2017

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert zij de actie Rabobank Samen Sterker. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 115.000,- beschikbaar. Ook Fakkelestaffette Weert e.o. doet mee!

Leden stemmen

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van 
03 oktober 2017 tot en met 17 oktober 2017 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 100.000,- onder het lokale verenigingsleven. Alleen leden van de Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen stemmen. Net voor de start van de stemperiode ontvangen zij via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook? 

 

Stemmen op 2 projecten

Het is voor Fakkelestafette Weert e.o.belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor jeugd- en scholenproject. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker.

 

U kunt op twee projecten van de Fakkelestafette Weert e.o. stemmen:   

1. Fakkelestafette Weert

Wij willen het geld gebruiken voor ons jeugd- en scholenproject. Jeugdigen vanaf groep 7 meer bewust maken met "vrijheid" en hen hiervoor een programma aanbieden met enkele activiteiten die weer gedeeld zullen worden met de Weerter gemeenschap.

 

2. Stichting Muziekshow

Tijdens het Cultureel Lint willen wij de jeugd een open podium bieden in samenwerking met de Jongerenraad Weert om hun muzikale talent aan de Weerter bevolking te laten horen.

 

Kom in actie en help de Fakkelestafette Weert e.o. bij het realiseren van haar jeugd- en scholenproject én de muziekshow. Alvast bedankt voor uw steun! 

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert