Nieuws

reünie 22 september 2018

Stichting Fakkelestafette Weert e.o. organiseerde zaterdag 22 september een reünie in de SooS. Eenieder die de de afgelopen 65 jaar op .....

Rechten

Alle handelsnamen of productnamen hier vermeld, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Fakkelestafette Weert gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de vergaring, totstandkoming en publicatie van de informatie op deze website. Niettemin kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website. Tevens sluit Fakkelestafette Weert hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen, waaronder begrepen directe en indirecte schade.

Links naar sites van derden

Deze site bevat links naar websites van derden. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Fakkelestafette Weert heeft geen enkele zeggenschap over websites van derden, en draagt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de links en de inhoud van de bedoelde websites. Het feit dat Fakkelestafette Weert links naar sites van derden opneemt, wil op geen enkele wijze zeggen dat Fakkelestafette Weert achter de inhoud van de bedoelde websites staat, noch dat Fakkelestafette Weert samenwerkingsverbanden zou hebben met de beheerders ervan.