Nieuws

Werkstukken scholenproject 2017

De Weerter basisschoolleerlingen hebben in groep 7 (schooljaar 2016-2017) een werkstuk mogen maken rondom het thema 'vrede en vrijheid'. Een .....

Organigram.

Sinds 2013 hebben we, dank zij de invoering van "Fakkelestafette nieuwe stijl", ook een nieuwe organisatie die zorgt dat de estafette in alle opzichten. Om iedereen een beeld te geven hoe de organisatie in elkaar zit, hebben we voor u een overzicht (een zgn "organigram")  gemaakt.

Het Dagelijks Bestuur zorgt (de naam zegt het al) voor de algemene, dagelijkse zaken. Verder ondersteunen zij de werkgroepen en zorgen voor een goede communicatie.

De werkgroepen hebben de zorg en de verantwoordelijkheid voor bepaalde facetten van de estafette. Tijdens vergaderingen, uitgeschreven door het DB, worden alle ideeën en plannen op elkaar afgestemd zodat er een mooie estafette ontstaat.

De ambassadeurs (nu nog een drietal, uitbreiding naar 5) adviseren zowel het Dagelijks Bestuur als de werkgroepen. Zij volgen kritisch de werkzaamheden, komen met plannen en houden bij de financiën een oogje in het zeil. De ambassadeurs hebben ten alle tijden een adviserende stem.


Indien niet goed leesbaar klik hier